Tyrkiet som præmie for rygestop

Vi ved jo alle sammen – og i særdeleshed os rygere – hvor svært det er at holde op med at ryge. Vi ved jo også, hvor skadeligt det er at ryge. Jeg har selv prøvet at stoppe flere gange – også med held – men nu er det tid til helt at holde op for mig. Personligt ved jeg, at hvis jeg giver mig selv en gulerod, har jeg større succes med at lykkes. Jeg har set, at man kan få billige flybilletter til Tyrkiet, så det har jeg besluttet skal være min gulerod.

Hvordan lykkes man så med at holde op med at ryge?

Find en årsag til at holde op

Ja, den er jo ligetil. Helbred – og så en tur til Tyrkiet for at fejre det.

Forbered dig før en kold tyrker

Jeg har købt Nicorette produkter til at hjælpe mig. Du kan også få medicin til at holde op, men det er jeg nu ikke interesseret i.

Søg støtte i din omgangskreds

Jeg har fortalt mine forældre og min kæreste, at jeg vil holde op. Så kan de støtte undervejs.

Forkæl dig selv

Nikotin hjælper dig til at slappe af, så find andre måder at slappe af på. Det kan være, at du lytter til musik eller måske får en massage. Måske er motion også en hjælp for dig.

Undgå alkohol og andre triggere

Hvis du er vant til at ryge, når du får en drink eller et glas vin, så drik te eller noget andet den første tid. Er du vant til at ryge efter maden, så find på noget andet. Måske kan du børste dine tænder, gå en tur eller måske tygge tyggegummi.

Ønsk mig held og lykke. Det bliver svært den første tid, men jeg vil stå det igennem og glæde mig til min rejse til Tyrkiet.

Har du andre råd til at holde op med at ryge?

P.S.: Hvis det ikke er Tyrkiet, du drømmer, skal du vide, at du kan finde de billigste flybilletter til hele verden på rejsepriser.dk!