Shoppe babytøj

Da vores datter kom og fortalte, at hun nu ventede sit første barn, var jeg så uforsigtig at fortælle om den gang, jeg ventede hende. Da var jeg så heldig, at min mor var meget glad for at sy og strikke, så da jeg var blevet gravid, gik hun straks i gang med at strikke en masse forskelligt babytøj til sit første barnebarn.

Det kom mig meget tilpas den gang, for pengene var små i vores unge år, så alt, hvad vi kunne få gratis, var mere end velkomment. Det var lidt uforsigtig af mig, for jeg går faktisk ikke ret meget op i at sy og strikke, men nu havde jeg jo nok skruet nogle forventninger op hos min datter om, at jeg ville følge traditionen og strikke noget til hendes baby.

Jeg var nødt til at fortælle hende, at mine evner ikke rækker til at strikke den slags, men jeg lovede hende, at jeg nok skal bidrage med noget af det nødvendige babyudstyr – det køber jeg nemlig her: https://shop4baby.dk/babyudstyr , for jeg glæder mig selvfølgelig også meget til vores første barnebarn.

Faktisk kunne jeg ikke dy mig for at kigge efter sådan noget, når jeg var ude at handle, selv om der er flere måneder til den forventede fødsel. Og da jeg forleden dag faldt over et meget sødt sæt baby sengetøj, kunne jeg ikke lade være med at købe det. Farverne og mønstret kan nemlig bruges til både en dreng og en pige, og det er godt, for vi ved nemlig ikke endnu, hvilket køn barnet har.