Mor shopper tøj

Min mor er gået i shopping-mode. Det sker sjældent. Men når det sker, så shopper hun virkeligt igennem. Det sker måske en gang om året. Og hvis jeg er heldig, så er jeg med hende, når det sker. Og det skete i onsdags. Hun plejer at være meget påpasselig med, hvordan hun bruger pengene. Hun har et spare-gen i sig. Hvis hun kan få noget på tilbud, så vil hun gerne gå en ekstra omvej for at få det. Min far siger, at det er hendes skyld, at vi har råd til at bo i huset. Hvis det ikke var for hende, så ville han bare have klattet sine penge væk, og de ville stadig bo i en lille lejlighed inde på Vesterbro. Men hendes evne til at få penge til at formere sig er særlig.

Meget sparsommelig

Jeg tror på ham. Hun kan finde på at gå 2 km for at komme hen til et supermarked, hvor de har tilbud på kyllingelår. Kun fordi hun ved, at hun kan spare 10 kroner.

Men så får hun altså de her ture, hvor hun er ligeglad med, hvad tingene koster. Forleden var vi i byen for at købe et par bukser til mig. Dem, jeg havde set kommer aldrig på tilbud. Så vi tog ind til centrum for at købe dem. Vi ville gå en tur og kigge. Min mor var glad. Vi gik på café og fik en mor-datter snak. Hun spurgte, om der var noget med kærester, og om skolen. Jeg fortalte hende, at der er en fyr, som er sød. Men det bliver ved det. Han har en kæreste. Vi snakkede godt sammen. Det er rart, når det er sådan. Vores cafébesøg var hyggeligt. Vi rejste os for at gå tilbage. På vejen op mod S-togsstationen kom vi forbi en dyr modeforretning. Her så min mor på udstillingsvinduet. De havde nogle flotte jakker til kvinder. Du ved, sådan nogle rigtigt dyre nogen. I den der Chanel-stil, som klæder hende. Hun gik ind i butikken.

Kender du Arkuri.dk?

Hun signalerede ikke just at være millionærfrue, så hun blev ignoreret af personalet. Det rørte hende ikke. Jeg blev lidt dårligt tilpas. Men hun gik bare rundt i butikken og hev forskellige jakker ned. Og et par bluser. Hun spurgte en tilfældig pige i forretningen, om hun kunne prøve tøjet. Kender du i øvrigt shoppen https://www.arkuri.dk/? Det fik hun lov til.

I prøverummet

Vi gik hen til prøverummet. Her prøvede min mor jakkerne. Den ene var rigtig pæn til hende. De andre to var lidt forkerte. Ikke i snittet, men i farverne. De tre bluser, som hun havde fundet, var alle sammen gode til hende. Hun valgte dog den røde fra. Hun syntes, at der var for meget julerød over lige den farve. Ikke noget, hun vil bruge.

Hun stod der i prøverummet og kaldte på pigen – halvnøgen. Pigen kom hen til os. Spurgte, om hun kunne hjælpe med noget. Min mor gav hende jakken og de to bluser og sagde til hende, at hun gerne måtte pakke dem ned til hende. Gav hende sit kreditkort, og så vendte hun sig mod mig og sagde, at vi skal hjem og vise vores nye tøj frem for far. Han er jo egentlig mest til sit arbejdstøj – du ved: Refleksarbejdstøj 🙂