Styr på personlig pleje

Vi er et par midt i 20’erne, og vi går selvfølgelig op i vores udseende og personlige pleje. I de senere par år er det dog gået ned ad bakke på den front, da vi er blevet lidt for vante med, at vi bare ser ud, som vi gør. Vi besluttede derfor, at vi ville give os selv og hinanden et lille løft.

Jeg har været sammen med min kæreste i nogle år, og på det seneste er det gået lidt ned ad bakke, når man kigger på vores personlige pleje og udseende. Det betyder ikke, at vi ikke gerne vil se godt ud, men vi har nok nedprioriteret det en smule, fordi tiden var været knap. For nylig besluttede vi så, at vi ville lave om på den del, så vi igen kunne føle os lækre og velplejede. Vi gik derfor på jagt efter nogle produkter til personlig pleje og sundhed.

Da jeg før har handlet hos Skousen med både god service, hurtig levering og små priser, var det nærliggende at kigge der igen. Man kan få en rabatkode til Skousen gennem Rabatbanditten, som kan give endnu bedre priser end i forvejen, og det ville vi selvfølgelig gerne benytte os af. Vi var på udkig efter en del projekter til badeværelset, og vi ville derfor gerne spare mest muligt.

Hårfjerning

I en travl hverdag er det vigtigt for os, at vi hurtigt og nemt kan fjerne hårvækst forskellige steder. Vi var derfor på udkig efter billige og gode produkter til det formål. Jeg kiggede selv på barbermaskiner og skrabere, som både kunne trimme mit skæg og fjerne det hele, når jeg har behov for det. Udvalget af barbermaskiner var stort, og jeg kunne vælge mellem mange kendte mærker på området. Jeg fandt en maskine, som er behagelig at bruge, og som får det hele med. Jeg fik desuden en rigtig god pris, som også lå under, hvad jeg kunne få samme produkt til andre steder.

Vi fandt også skrabere til forskellige formål. Både til ansigtet, kroppen og intimbarbering var der et stort udvalg hos Skousen, og vi fik god vejledning på webshoppen om, hvad vi skulle vælge. Vi endte med at finde produkter, så vi begge fik, hvad vi ledte efter.

Sundhed

Vi vægter sundheden rigtig højt, og vi ville derfor gerne opdatere vores badeværelse med de mest nødvendige ting. Vi fandt hos Skousen blandt andet en badevægt, et termometer og el-tandbørster til os begge. Disse køb var i den mindre afdeling, og det var derfor dejligt, at vi hurtigt og nemt kunne finde frem til det rigtige på webshoppen.

Hårpleje

Da vi begge er lidt af nogle hår-freaks, skulle vi selvfølgelig også have styr på hårplejen. Min kæreste manglede et glattejern, og vi ville begge gerne have en god, ny hårtørrer til de travle morgener. Igen var udvalget stort, og vi kunne vælge mellem simple modeller med få funktioner og mere avanceret udstyr. Da vi fandt en rabatkode til Skousen, igen fra Rabatbanditten, valgte vi at købe nogle lidt dyrere modeller, og vi fik pga. rabatten råd til at prioritere vores behov mest muligt.