Kreditkort lån og rejseforsikring til ferien

Lonni havde i lang tid gået og presset på for at komme på ferie til Mallorca, men jeg havde holdt igen, fordi jeg hellere ville have en ny campingvogn.

Jeg prøvede flere gange at forklare Lonni, at vi ikke havde råd til begge dele, men hun ville ikke lytte. Jeg er helt sikkert den mest fornuftige, når det gælder økonomi, og jeg vil nødig ud at låne penge til forbrug.

Dette ændrede sig dog, da Lonni en dag kom hjem fra arbejde og sagde, at hendes kollega Conni havde fortalt, at man kunne ansøge om et kreditkort lån på nettet: https://trygt.dk/kreditkort. Rent faktisk kunne man få et gratis kreditkort med kredit på op til 100.000 kr. på få minutter.

I starten var jeg lidt nervøs ved tanken, men da vi gik ind på hjemmesiden, Huskdetblaa.dk, kunne jeg godt se, at der ikke var noget at være nervøs for. Alle de kendte udbydere af kreditkort, som Santander, Bank Norwegian, Leasy osv., var samlet på siden, og vi kunne vælge alt lige fra VISA kort til Mastercard og AcceptCard.

Vi besluttede os for at få et Bank Norwegian VISA kort, som var helt gratis og uden årsgebyr. Derudover var der 45 dages gratis kredit og alverdens muligheder for at optjene cashpoint til flyselskabet Norwegian.

Efter vi havde fået vores kreditkort lån, som i øvrigt var på 50.000, gik vi ind og bestilte en rejse til Mallorca. Lonni blev simpelthen så glad, at hun gav mig en krammer og et bette kys på kinden.

Bestilte rejseforsikring

Få dage før vi skulle rejse, kom jeg til at tænke på, at det blå sygesikringskort muligvis ikke ville dække godt nok i tilfælde af ulykke. Jeg sagde derfor til Lonni, at jeg syntes, at vi skulle bestille en privat rejseforsikring.

Det kunne Lonni godt se det fornuftige i, så vi fandt en billig rejseforsikring på nettet, hvor der ligeledes var afbestillingsforsikring inkluderet. Jeg ved ikke, om det var den bedste rejseforsikring, men det var i hvert fald den billigst rejseforsikring, vi kunne finde.

Jeg kunne slet ikke magte tanken om, at en af os skulle komme til skade, og vi så ikke var dækket godt nok ind. Min kollega, Tonni, fortalte, at han engang var kommet til skade i udlandet, hvor der var en stor egenbetaling til hospitalsregningen.

Jeg vil godt nok hellere give de få hundrede kroner og have den tryghed på ferien, frem for at gå at være utryg under hele turen. Vi fik heldigvis ikke brug for vores rejseforsikringer, men det var rart at have den.