Hvilket dameur?

Dit ur gør mere end at fortælle dig, hvad klokken er – det er også et udtryk for din personlige stil. Denne guide vil hjælpe dig til at finde det rigtige ur til din livsstil. Her har vi samlet de hotteste trends og mærker og de mest populære stilarter for at hjælpe dig til at vælge det helt rigtige ur.

Smart ure:

Der sker en kæmpe udvikling på denne front. Smart ure er populære hos både mænd og kvinder, og det mest populære er Apples ur – Apple Watch. Her får du notifikationer fra din telefon, og du kan bruge det, når du dyrker motion, hvor dine skridt etc. trackes. Der findes urremme i forskellige stilarter.

Daniel Wellington ure:

I dette mærke finder du klassiske ure, som er meget stilrene og anvendelige. Her kan du nemt skifte urremmen ud, så du får et andet look og kan afpasse farver og stil til det, du har på. De meget populære nato-remme fra den britiske marine er også et godt valg af urrem til dette ur. Du kan også få ensfarvede læderurremme i forskellige farver samt remme i sølv.

Christina watches:

Med ure fra Christina watches kan du designe dit eget ur og finde spændende tilbehør. Her bruges kun ægte materialer, og du kan få rubiner, sølv, ametyster og andre ædelsten.

Tissot ure:

Tissot ure er schweizisk producerede og meget populære. Her får du et kvalitets ur med elegant design og med præcision. Du kan få alt lige fra smykkeure til sportsure fra Tissot.

Georg Jensen ure:

Er du til det helt stilrene, klassiske og minimalistiske er et ur fra Georg Jensen det rette valg. Disse ure passer til det hele – hverdag og fest. Og når du alligevel er ved Georg Jensen, skal du altså lige nyde deres seneste skud på stammen af genialt design: En sparebøtte formet som en elefant! Se den her.

Arne Jacobsen ure:

Endnu et dansk valg af ur er Arne Jacobsen ure. Her er også tale om klassik dansk design.