Emballage til en webshop

Min mand og jeg har en webshop, hvor vi sælger hårprodukter til private og til frisører. Vi har vores egen serie med hårprodukter fra Italien, som stadig er relativ ny på det danske marked. Det er en meget lækker serie med hårprodukter med argan olie, keratinprodukter, volumen produkter, til tørt hår, til krøllet hår, til medtaget hår, til kruset hår, til blondt hår, til sensitivt hår og til farvet hår og til mænd. Jeg kunne blive ved. Serien er meget stor, og der er noget til enhver uanset hårtype og problem. Vi har endda produkter til hårtab og skæl.

Derudover importerer vi vores egne hair extensions fra Kina, som bliver emballeret derude. De kommer som trenser og klip in extensions og med tape. Derudover har vi diverse tilbehør til hair extensions og parykker og hestehaler etc.

Vi har hudplejeprodukter, brysttape og selvsiddende Bh’er. Vi sælger voks til hårfjerning og har et stort negleprogram. De fleste af vores neglelakker kommer i glasflasker, så her er emballage og bobleplast vigtigt.

Fra vores producent i Italien med hårprodukterne får vi af og til plakater til frisørsalonerne, som vi skal sende ud i paprør.

Vi tilbyder gaveindpakning som en option på vores webshop, så her har vi brug for gavepapir. Endelig har vi brug for kuverter, til når vi sender produkter, der er egent til det. Derudover har vi også brug for nogle kvalitets hvide lækre konvolutter, til når vi sender gavekort ud.

Det er vigtigt for os, at vores varer kommer sikkert frem, og emballagen er i orden. Det er også vigtigt, at vores emballage ser god, solid og professionel ud, til når kunden modtager den ønskede pakke.

Indtil nu har vi købt vores emballage hist og pist, hvor vi kunne finde gode tilbud. Nogle er gode med priser og kvalitet til gaveindpakning, andre er gode til den mere traditionelle emballage, så vi har shoppet rundt efter det. Det har fungeret OK, men jeg bruger en masse tid på at shoppe rundt efter, hvor det nu er bedst at købe, hvad vi har brug for og på at huske, hvor var det nu, vi fik netop den type bobleplast, pap rør etc. sidst.

 

En konkullega, der har en webshop med børnetøj og sneakers til børn, fortale mig om denne her webshop, som har det hele: http://www.jakodan.dk/ . De er utroligt behagelige at have med at gøre, og det har sparet mig en masse tid ikke at skulle shoppe rundt efter emballage, men at jeg nu kan få det hele på et sted. Jeg har 14 dages kredit, og de leverer lynhurtigt. Køber jeg for mere end 1.500 kr. ekskl. moms, får jeg også gratis levering, og det kommer det jo nærmest altid op på, når vi nu kan købe det hele samlet. Tid er jo penge, så jeg er så glad for at have sparet tid med at shoppe rundt efter tilbud og have med diverse leverancer og leverandører at gøre. Min bedste anbefaling til Jakodan for deres service, priser og produkter.