Fodbold og Asian Handicap

I mine 47 år på denne planet som mand har jeg endnu aldrig set en hel fodboldkamp. Ikke én eneste. Jeg har set nogle få håndboldkampe dengang, da Danmark havde et landshold fyldt med de meste indsmigrende lamseben. Men så er der heller ikke mere bold i mig.

For at være helt åben om det: Jeg vil hellere sidde og lytte til en eller anden tumpe fra Alternativet og se på maling tørre, end jeg vil se fodbold. Så er det sagt.

Jeg forstår ikke det med odds heller. Eller jo – jeg forstår såmænd godt princippet i det, men da det er mig så inderligt ligegyldigt, vil min hjerne bare ikke rigtig se lyset i det. Og derfor var jeg da også gabende ligegyldig overfor det, da jeg i sidste uge blev præsenteret for noget, der hedder Asian Handicap i forhold til odds. Hvis du vil se, hvad det handler om: Klik her.

Er spil med Asian Handicap matematisk svært?

Tja – det er nok et spørgsmål om, hvordan man er wired i hjernen. For en matematiker er det nemt og klart som blæk i frostvejr. For en sproglig, der ser alt udover simpel regning som komplicerede ligninger, er det nærmest som at prøve at forstå russisk udtalt af en vodkafyldt russer uden tænder.

Nu er det sådan, at jeg udmærket ved, at der er en hel del danskere, der  den grad hygger sig med at spille på odds. Og mange af dem scorer sig faktisk også nogle ganske pæne gevinster på det.

Hvor kan man spille med Asian Handicap?

Så vidt jeg kan gennemskue, er det især disse spiludbydere, hvor det er attraktivt at spille med Asian Handicap: Unibet, Betfair, 888 og Nordicbet.

Der er muligvis andre også, men med mit begrænsede udsyn på området er det, hvad jeg lige kunne finde.

Så har jeg da lært noget nyt i dag. Har du?