Bikini eller badedragt

Badedragt eller bikini?

I år vil vi rejse sydpå til solen og stranden. Ikke sådan at forstå, at vi ikke kan lide at holde ferie i Danmark, men det er jo bare sådan, at vejret ikke ligefrem er til at stole på. Så altså: Det bliver enten Italien eller Spanien i år. Og nu er jeg lidt i vildrede, for skal jeg vælge at vise mig frem i en bikini – eller skal jeg iføre mig en badedragt i stedet?

Min krop er fantastisk

Jeg er en af de heldige piger, der fra naturens hånd er forsynet med en krop, der får alle mænd (og en hulens masse piger) til at vende sig om og kigge, når jeg går forbi. Og det er ligegyldigt, om jeg er påklædt fuldt eller i badetøj.

Jeg siger det selv og ligeud, for det er nu engang sådan, det er. Jeg har sågar set folk gå ind i lygtepæle, vælte på cykel og få slag over armen af deres koner, når jeg går forbi.

For mig forpligter det en del, for jeg kan jo godt lide opmærksomheden, og da jeg lever i et åbent forhold, kan jeg udnytte det, når en særligt lækker mand vil have mig. Og det gør jeg så også – til stor fornøjelse for både mig selv og min mand, der nyder at dele mig.

Jeg er jo heldigvis skabt skandinavisk, så jeg har både en numse, hofter og en barm – og derfor elsker jeg simpelthen det geniale lingeri fra PrimaDonna, for det er designet til os 🙂

Badedragt eller bikini?

Sagen er, at jeg ser genialt godt ud i begge dele, så måske ender det med, at jeg tager både bikinier og badedragte med, og så kan jeg jo variere lidt fra dag til dag.

Når det kommer til aftenerne og den slags – ja så gælder det jo om at vælge de helt rigtige trusser!

Trusser er indpakning af guf

Jeg er jo ganske ligefrem, og jeg ved, at mine trusser er indpakning af det, som 99 ud af 100 mænd vil give deres højre arm for at få. Så derfor pakker jeg altid herlighederne ind i det bedste af det bedste. Jeg ved jo heller aldrig, om jeg scorer en lækker fyr, og så er det altså mere fedt at have lækkert undertøj på, ikke?

Hvor jeg køber mine trusser? Jamen – det gør jeg da altid her: https://luksuslingeri.dk/trusser/

Vil du have et smugkig? OK så:

Mere øjenguf? Jamen hvorfor så ikke tage et kig på, hvordan de lette og luftige tekstiler bruges i den virkelige verden? Som for eksempel på escortpiger i København?