Kreativ bobleplast

I min fritid laver jeg små, fine ting af bittesmå perler. De er meget flotte. Og det er en hobby, som får mig til ikke at tænke på, at jeg er syg. Jeg glemmer smerterne, og jeg glemmer, at jeg sidder i rullestol. Jeg har lært at sy perlerne med forskellige teknikker, og kan lave fantastiske ting med dem. Det er lidt, som om at jeg får mulighed for at lade min fantasi komme til udtryk. Jeg arbejder meget skulpturelt. Det vil sige, at jeg ikke bare laver flade, små, kønne armbånd. Nej. Jeg breder det ud og arbejder 3-dimensionelt. Jeg har faktisk lavet nogle objekter, der er ret flotte.

Det tager tid

Desværre er det de færreste, der kan forstå, at det kan tage mere end 14 dage at lave et smykke. Men det kan det. Netop fordi teknikken er kompliceret. Og når jeg siger 14 dage, så taler jeg ikke om hele processen. Nej. Jeg har ikke inkluderet tiden, det tager at finde de rigtige farvekombinationer. Eller tiden, som det tager at omsætte ideen til en tegning og, så få den lavet om til et mønster.

Det er derfor, at de smykker, jeg sælger om, som er lavet af de her miniperler, er ret dyre. Det forstår kun de færreste. Men de forstår det til gengæld. Og de betaler gerne for et af mine smykker. Og det er jeg glad for.
Det er ikke en hobby, jeg lever af. Men den giver mig en lille indkomst, som kan være med til at forsøde mit liv. Og jeg forsøger altid at sørge for, at mine kunder bliver glade for det objekt, de køber. Om det er et armbånd, eller en ring er lige meget. Det kan også være, at det er en beholder til en lille æske, de har brug for.

Sikker indpakning med bobleplast

Jeg sørger altid for, at objektet er forsvarligt pakket ind, når jeg sender det til dem. Det er vigtigt, at det kommer frem i god stand. Det kan være et skrøbeligt objekt, og det vil være synd for kunden, hvis det er gået i stykker undervejs.
Derfor bruger jeg en masse bobleplast, når jeg pakker objektet ind, inden det bliver sendt afsted. Måske bruger jeg for meget bobleplast. Men hellere det end at risikere, at deres nye, smukke smykke går i stykker. Jeg bestiller bobleplasten online hos Jakodan Emballage og får den leveret til døren. Det er en fordel for mig.

Postbuddet undrer sig

Men jeg kan godt se, at postbuddet undrer sig lidt over det store forbrug, vi har her i familien. Men han siger ikke noget. Og jeg er ligeglad med, hvad han tænker. Når jeg kan se, at en kunde har modtaget sin pakke, sender jeg dem en mail og spørger, om de er glade for smykket, og om det fremkom i godt behold. Indtil videre har jeg kun fået positive tilbagemeldinger. Det er rart. Der har kun været en enkelt kunde, som nævnte, at hun syntes, at jeg brugte for meget bobleplast. Men hun skrev også, at det dog gav hendes børn stor fornøjelse at sidde og puffe boblerne ud. Og nå ja – jeg har jo en god leverandør, så det går nok.