Til Amsterdam billigt

Vi skal finde nogle rigtigt billige flybilletter, så vi kan komme til Amsterdam i 3 dage. Vi er en gruppe på 4, som læser etnologi sammen, og vi har gang i et projekt om hollændernes indflydelse på dansk kultur. Der findes jo områder på Amager, som har hollandske navne. Og i Helsingør. Og sikkert også andre steder. Som stor kolonimagt har hollænderne også haft indflydelse på andre steder i verden. En af de sorte skæbner har været Sydafrika.

Men vi har altså besluttet at tage til Amsterdam i nogle dage for at komme på nogle museer og biblioteker, så vi får noget unikt kildemateriale med os hjem, som vi kan bruge til opgaven. Det bliver spændende. Og sjovt. Vi skal da også lige tjekke bylivet ud, når vi nu er dernede.

Elsker sgu Amsterdam

En af mine studiekammerater har allerede booket et hotel til os. Hun har været der for et års tid siden og siger, at det er billigt og godt. Det var ikke lige til at finde en lejlighed, vi kunne leje. Til 4 mennesker. Så vi tager hotelløsningen.

Jeg har fundet nogle flybilletter til Amsterdam. Jeg ved ikke, om de er billige nok, så jeg sender dem lige en mail med oplysningerne og link. Så må de vende tilbage og give besked, om jeg skal booke eller ej.
Det er lidt et problem det her med økonomien. Én i gruppen har faktisk sagt, at han gerne tager toget, fordi han ikke har så mange penge. Han finder os i Amsterdam. Han har ikke noget imod at bruge tiden i en togkupé. Jeg synes nu, at priserne, jeg har fundet, er gode så mon ikke, han ombestemmer sig. Det håber jeg, han gør. Han er en sød fyr og har altid massevis af gode idéer til opgaverne, vi har lavet sammen. Det var faktisk også hans idé, at vi tager til Amsterdam nu.