Hvordan overrasker jeg min kæreste

Min kæreste er så stresset for tiden. Han har en del at se til på sit job, og meget af det er temmelig op af bakke for ham, så jeg vil gerne gøre ham glad og vise ham, at jeg tænker på ham. Hvad kan jeg så finde på?

 

Jeg har set den her søde ide med at komme søde beskeder i et glas. Du tager forskellige farvet karton og skriver søde beskeder og lægger dem i et sødt glas. Eller de kan alle starte med: Jeg elsker dig fordi du får mig til at le – fordi du får mig til at føle mig speciel … og så forskellige årsager. Husk også at dekorere glasset. Put en flot sløjfe på, og dekorer også låget. Denne ide kan også bruges til Valentines Day.

Her er et par andre ideer, jeg blev inspireret af:

Er du kreativ, kan du købe stoffarve og dekorere en T-shirt.

Du kan lave en romantisk middag til ham. Husk flotte drinks og lys på bordet.

Du kan bage en kage – måske bage den i hjerteform. Det er altid en sød idé.

Du kan lave en korkopslagstavle og printe billeder af jer. Er I i et nyere forhold, laver du bare plads til flere minder.

Jeg kunne godt finde på at mikse nogle af de her ideer.

Jeg har også set det her lækre Daniel Wellington ur hos Brodersen Kobborg, som jeg er sikker på, han vil blive glad for. De har også forskellige remme til Daniel Wellington ure, så det er nemt at skifte look.

Måske jeg går med uret fra Daniel Wellington og laver en lækker middag til min kæreste. Det er jeg sikker på, at han vil blive glad for. Og så vil jeg sørge for en speciel dessert kun for ham 😉