Hvad er et minilån?

Et minilån dækker over mange forskellige former for små online lån. Definitionen af et minilån er meget individuelt, for hvad betegner folk som mindre lån. For nogle vil 50.000,- kr. være rigtig mange penge mens det for andre vil være et lille lån.

Men et minilån på nettet vil typisk ligge være et beløb mellem 3.000,- kr. til 50.000,- kr. Enkelt finansieringsselskaber tilbyder dog at man kan låne helt op til 300.000,- kr., disse lån vil også være at finde under betegnelsen minilån hvilket nok nærmere må betegnes som en overdrivelse.

Minilån er særdeles populære blandt befolkningen, da det er hurtige lån, man kan få uden at skulle stille sikkerhed for pengene. Pengene bliver ofte kun brugt til forbrug. Men det er meget dyre penge at låne, renter og gebyr er skyhøje, så overvej nøje inden du låner om det virkeligt er nødvendigt med disse penge. For at kunne få disse lån er der kun nogle få krav som finansieringsselskaberne stiller til dig som låntager.

Lån penge uden sikkerhed

Lån penge uden sikkerhed, og det afhænger helt af, hvor du søger om lån. Hvor meget du vil låne, hvad pengene skal bruges til, og hvor meget du har i indtægt. Hvis du vil låne penge i en bank, kan det godt være, at du skal stille noget som sikkerhed for pengene.

Selvfølgelig afhængig af hvad lånebeløbet er. Drejer det sig kun om nogle få tusinde, skal du sikkert ikke stille sikkerhed, hvis du eller har en økonomi, der kan klare et afdrag. Er det et større beløb til for eksempel bil eller hus, vil banken tage pant i bil eller bolig som sikkerhed for lånet.

Lån uden indtægt og kreditvurdering?

Hvis banken vurderer, at du har en indtægt, der måske kan blive lidt stram, når du også skal betale afdrag. Så kan det være, at du kan optage lån uden kreditvurdering, hvis det er et online lån. Og der er i tvivl om hvorvidt du er i stand til at betale din gæld, vil de måske bede dig om at skaffe en kautionist.

Hvis du der i mod vil låne penge via internettet ser billedet straks helt anderledes ud. Her skal du slet ikke stille nogen form for sikkerhed, uanset hvad du skal bruge pengene til eller hvor meget du vil låne. Her skal du kun opfylde deres krav for at blive godkendt til et lån.

Læs meget mere om minilån uden sikkerhed på Weekend Lån DK, hvor du også finder en oversigt og lånene.