Gode råd til den forbudte leg

At prøve nye ting er altid spændende, men det kan også være lidt nervepirrende, fordi der er så meget, du ikke ved. Vil det gøre ondt? Vil du kunne lide det? Det er svært at vide, før du prøver det!

Din endetarm har tusindvis af sensitive nerver både indeni og rundt om, og de kan alle give dig fornøjelse. De fleste af disse nerver er koncentreret omkring åbningen, men området omkring åbningen har dem også. Den indre del af endetarmen er mere følelsen af at have noget indeni og trykket, der føles godt.

De fleste mennesker har brug for at have deres kønsdele stimuleret for at opnå orgasme under analsex, men der er nogle, der faktisk kan opnå orgasme ved blot at blive penetreret i endetarmen.

Som med alle nye oplevelser er det godt at forberede sig, så her er et par råd til, hvordan du gør det.

Din endetarm er temmelig stram. At gå fra ikke at have noget der til at have en fuld erigeret penis kan være noget intenst og måske smertefuldt, hvis det ikke er gjort rigtigt. Noget du kan gøre i forvejen er at prøve dig frem selv med en finger – enten din egen eller din partners eller måske med en mindre butt plug. Det er en god måde at starte på. Du kan ikke bruge traditionelt sexlegetøj som en dildo, da den kan risikere at forsvinde op i endetarmen. Find godt og sikkert sexlegetøj her: http://www.lovejoy.dk/

En god idé er også at have et håndklæde i sengen, I kan sidde på eller ligge på af hensyn til glidecreme.

Når vi nu taler om glidecreme, så er det altid vigtigt at bruge ved analsex.

Inden I starter, så vær godt tændt – det gør det hele meget nemmere og sjovere.

Når du er klar til penetration, så husk at gå langsomt frem og kommuniker med din partner. Prøv at være så afslappet som muligt, så dine muskler slapper af.

Har du andre gode råd til analsexbegyndere, så giv endelig dit besyv med.