Bringer I blomster ud?

Den ældre dame, som bor i den bygning, hvor jeg også boede, inden jeg flyttede ud fra centrum, har fødselsdag om få dage. Hun er sød og ringer mig altid op, når hun finder et brev, der er adresseret til mig på min gamle adresse. Jeg har en del udestående med offentlige myndigheder, men ligegyldigt, hvor tit jeg gør dem opmærksom på, at jeg er flyttet, og har en anden adresse, så sender de alligevel korrespondancen til den gamle. Hamrende irriterende, at de ikke kan finde ud af at ændre en adresse i ministerierne.

Stor buket blomster

Men den ældre dame fortjener virkeligt en stor buket blomster. Hun inviterer altid på te og likør, når jeg kommer for at hente posten. Hun er ensom og kan godt lide at snakke. Så når jeg endelig for taget mig sammen til at besøge hende, så snakker og snakker hun om gamle dage om sine børn og børnebørn, der kommer til middag hos hende hver søndag. Om kirken, som åbenbart er stedet, hvor hun ser nogle veninder.

Udbringning af buketter

Jeg må virkeligt huske at finde en blomsterforretning med blomster udbringning i København og få sendt hende en flot buket på dagen. Det skulle bare mangle. Mit private postbud.
Men hvilke blomster giver man en ældre dame? Måske har blomsterhandleren et bud på det. Jeg er ikke god til den slags. Hvis jeg nu sætter et budget, så kan blomsterforretningen selv bestemme. Jeg skal bare være sikker på, at blomsterleveringen sker til tiden. Efter kirketid og inden sove-til-middag-tid.

Jeg så en annonce på Facebook for en blomsterhandler. De skriver, at de har blomsterudbringning i hovedstaden. Det må da inkludere Amager. Det håber jeg. Jeg ringer dem op og forhører mig. ”Jo, det er rigtigt nok. Amager dækker vi også. Og vi bringer ud 7 dage om ugen. Du skal bare sige, hvornår og hvor, så klarer vi det.”