Estee Lauder

Er du vild med luksus, når det kommer til selvforkælelse, så vil du med al sandsynlighed finde produkter fra Estée Lauder særligt tiltalende. Bag brandet gemmer sig en lang historie om en kvinde der i en tid, hvor kvinder gik hjemme og passede hus og børn, startede egen virksomhed og førte en stor drøm ud i livet. Brandet voksede og voksede og er den dag i dag, længe efter Estée Lauders død, stadig et brand som er kendt verden over, og som dagligt bliver brugt af et hav af kvinder.

Estée Lauder makeup og hudpleje

Vil du også være en af dem, der dagligt forkæler din hud med de mange skønne makeup- og hudpleje produkter fra det luksuriøse brand, men synes du prisen er lidt for høj i forhold til, hvad der er plads til i dit budget? Det er der råd for. Ved hjælp af siden Luxplus.dk kan du nemlig få adgang til de mange Estée Lauder produkter, hvor du kan spare mange penge, hvis du tilkøber et medlemskab til siden. Du vil lynhurtigt tjene de penge hjem som du bruger på medlemskabet, specielt når du køber produkter fra Estée Lauder, som ligger i den dyre prisklasse, når det kommer til plejeprodukter og makeup.

Estée Lauder er et af de brands, som har alt det du skal bruge for at opretholde en god morgen- og aftenrutine samt makeup, dufte og meget, meget mere. Brandet har på den måde gjort det meget nemmere for dig som forbruger at skabe overblik, da du kan få alt det du skal bruge fra dette ene brand. Når du får dine første Estée Lauder produkter i hånden er du ikke i tvivl om at der er kræset for hver en detalje, da designet udstråler eksklusivitet og alle konsistenser samtidig er sammensat nøje, så du altid vil opnå en god fornemmelse under og efter din hudplejerutine eller når du lægger din makeup.

Billige gaveæsker fra Estée Lauder

Hvis du ønsker at give en smuk og lækker gave til en kvinde du holder af, har Estée Lauder også skabt forskellige super fine gaveæsker, som vil frembringe et smil på enhver kvindes læber. Eksempelvis kan du på Luxplus.dk få de fineste sæt bestående af forskellige farver læbestifter, så modtageren har flere forskellige farver at vælge imellem. Derudover har brandet lavet gaveæsker, som indeholder nogle af Estée Lauders bestsellere inden for mascara og hudplejeprodukter.

Foruden alle de fantastiske produkter som du kan pleje din hud med og store udvalg af makeup, kan du som sagt også finde nogle skønne dufte i blandt Estée Lauder sortimentet. Parfumerne kommer alle i de fineste flakoner, der i sig selv er en pyntegenstand som du kan pryde dit hjem med. Uanset hvilke dufte du er til, finder du med sikkerhed en duft fra Estée Lauder som kan leve op til de krav du måtte have til en god parfume.

Har du fået lyst til at forkæle dig selv med de mange skønne produkter, så tjek siden Luxplus.dk ud for at spare mange penge på dit køb. Du vil ikke fortryde det, når først du har prøvet de vidunderlige produkter fra Estée Lauder, da de er yderst vanedannende grundet deres høje kvalitet. Se frem til mange skønne timer foran spejlet hvor du vil give din hud det den har brug for og hvor du kan kreere det ene makeup look efter det andet ved hjælp af Estée Lauder produkter.