Virker Facebook annoncer?

I de sidste par år har jeg haft en plan om at blive selvstændig. Jeg har arbejdet som revisor i et stort firma, siden jeg fik min uddannelse, og nu er det på tide, at jeg kommer videre. Jeg har en del erfaring og har beskæftiget mig med alt lige fra små husholdningers økonomi til store aktieselskabers årsberetninger. Det har været spændende, men jeg må indrømme, at jeg helst vil arbejde med de små kunder. Det er hyggeligere og kan til tider være meget udfordrende. Fx at vejlede i, hvordan et ægtepar kan lægge deres lån om, så der er overskud til en luksusferie en gang om året.

Dur Facebook?

Det, som indtil videre har forhindret mig i at tage skridtet til at blive selvstændig, er min totalt manglende viden om, hvordan jeg markedsfører min virksomhed. Jeg har hørt, at Facebook annoncering skulle efter sigende være effektivt, men jeg er ikke sikker. Vil jeg kunne få fremtidige kunder i tale dér? Jeg har mine tvivl. Når jeg er på Facebook, ser jeg alle mulige annoncer fra hele verden. Fra et firma i Kina, der sælger billigt tøj til store, verdenskendte brands, fx Adidas, til den lokale blikkenslager. Hvordan får de annoncerne ind, når jeg er på Facebook? Adidas kan da ikke vide, at jeg er på Facebook mellem kl.en 17 og 17:30 fx?

Lidt af en jungle

Jeg har forsøgt at sætte mig ind i det. Men det er lidt af en jungle, synes jeg. Jeg har fx ikke kunnet finde ud af, hvad det faktisk koster at lave annoncering på Facebook. Jeg får godt nogle notitser om, at jeg kan annoncere. Det sker via noget, de kalder Facebook Business. Aner ikke, hvad det er .
Men, jeg har en veninde, som jeg har hjulpet med regnskaberne. Hun er selvstændig og har brugt Facebook. Måske kan jeg få hende til at hjælpe mig.