Når en PC skal være perfekt

Vi, der har været med siden begyndelsen, ved godt, at skal man have en helt perfekt PC til ens behov, er der kun én reel vej at gå: Byg selv Pc! Sådan er det bare – for den der med, at én løsning passer til alle gælder kun for såkaldt almindelige brugere.

Erfarne PC købere

Vi, der er erfarne og har specifikke behov, bygger selv vores PC. Ikke sådan at forstå, at vi sidder hjemme og samler den af stumper. Nej – vi benytter de byg-selv løsninger, som professionelle forhandlere har på deres hjemmesider. For eksempel forhandlere som IT Hansen.

Mindre erfarne kigger på prisen

Bevares – vi kigger jo alle på priserne på PC udstyr, men det er klart, at mindre erfarne ofte ser på priserne før de ser på specifikationer. Og der er bestemt også mange gode bud på en billig computer: http://www.ithansen.dk/46-billig-computer

Meget ofte kan de samme professionelle forhandlere tilbyde produkter til både den prisfikserede og den mere professionelle indkøber, og det er tilfældet hos IT Hansen, som du kan se, hvis du følger linkene herover.

Hvorfor bygge PC selv?

Det er en længere forklaring, end hvad der er passende her, men vi kan da lige rulle de væsentlige elementer ud:

  • En byg selv PC bestykkes i forhold til behov
  • Det betyder, at for eksempel grafikkortet tilpasses spil, grafisk arbejde etc.
  • RAM og harddisk bestemmes også individuelt
  • Lydkort er vigtigt for nogle – mindre vigtigt for andre

I virkeligheden kan man sige, at det svarer til at gå ind i en butik og forklare nøje, hvad man skal bruge sin PC til, hvorefter en højt kompetent ekspert sætter den sammen. Hos IT Hansen gør man det bare online – og så er det firmaet, der samler og tester maskinen, inden den sendes afsted til kunden.

Ved du noget om computere, er det altid bedst at købe en byg selv PC. Er du enig i det?