Ud af depression

Jeg indrømmer blankt, at jeg var skeptisk, da min kones søster, som led af en ganske voldsom depression, meddelte at hun nu ville skrotte al sin medicin og i stedet lade sig behandle med tankefeltterapi. Det lød virkelig mærkeligt for mig, men jeg må jo også anerkende, at der faktisk er adskillige alternative metoder i behandling af mennesker, der faktisk virker.

Elisabeth Aarup

Min kones søster – Inger – havde fundet frem til en terapeut i Mørkøv, som også holder konsultationer inde på Nørrebro, hvor Inger jo bor lige ved søerne. Hun havde læst en hulens masse om emnet, og overalt dukkede der artikler og mange roser op til denne Aarup, så hende faldt valget på.

Inger i behandling

Inger startede behandlingen tilbage i august i år, og nu skriver vi november. Al min skepsis er blæst væk – mindre kan ikke gøre det. Inger er et forandret menneske og helt og aldeles medicinfri.

Hun går stadig inde hos Elisabeth Aarup, men det er ikke så ofte, som det var i starten. Og hun har det fantastisk i vel omkring 90% af tiden, hvilken er en dramatisk forbedring.

Faktisk mener behandleren, at Inger vil være oppe på 100% inden årets udgang, og det er jo intet mindre end mirakuløst, når vi betænker, at Inger har været på antidepressiv medicin i mange år. Som følge af medicinen har hun levet i en tågeverden, og hun har kun behandlet symptomer og aldrig problemets rod.

Skal jeg have tankefeltterapi?

Nu er jeg selv kommet i den situation, at jeg begynder at udvise tydelige tegn på stress, og jeg har læst på Aarups hjemmeside, at det faktisk også behandles meget effektivt med tankefeltterapi, som har en yderst positiv effekt på de fleste.

Det ender nok med, at jeg får bestilt en tid hos hende, men jeg vil nu foretrække hendes klinik i Mørkøv, for det er meget tættere på os.