Mikrolån

Et mikrolån består oftest af et beløb mellem 500 og 5.000 kroner. Mikrolånet er det samme som et minilån, der begge er det samme som et kviklån, men med et lille lånebeløb. Derfor er der tale om, at mikrolånet er et forbrugslån uden sikkerhed: Penge-lån.nu, og uden at du skal svare på, hvad du skal bruge pengene til.

Det er utroligt nemt og hurtigt at ansøge om et mikrolån. Du skal blot finde en långiver under her, sende en ansøgning afsted og efter blot 15 minutter kan du være heldig at have fået lov til at optage lånet. Find dit mikrolån hos Penge-lån.nu eller Forbrugslån-billige.dk!

Gratis mikrolån

Det er muligt at finde et gratis mikrolån igennem Ferratum og Simbo. Ferratum og Simbo tilbyder, at du kan låne 4.000 kroner gratis i 30, hvis det er første gang du låner penge af dem.

Første lån gratis: Forbrugslån-billige.dk hos Simbo.dk og Ferratum.dk (Vivus.dk 50% rabat for nye kunder den første måned). De tilbyder dig, at du kan låne 5.000 kroner gratis, hvis du betaler dem tilbage indenfor 30 dage. Det er vigtigt, at du betaler pengene tilbage indenfor løbetiden på lånet. Hvis dette ikke er tilfældet, vil der komme renter og gebyr på lånet. Det kan blive dyrt.

Mikrolån til iværksættere

Der er kommet noget helt nyt: mikrolån til iværksættere. Her ligger mikrolånet mellem blot 1.000 kroner og helt op til 50.000 kroner. Tilbuddet gælder kun til de mennesker, som er førtidspensionister, på kontanthjælp og er sygedagpengemodtagere, som gerne vil starte deres egen virksomhed. Det er kun 10-12 iværksættere, der får muligheden for at få dette lån, og de får desuden også coaching, vejledning og rådgivning om finans.

RKI

Du har kun mulighed for at kunne optage et lån, hvis du ikke er registreret i Ribers Kredit Information. Der er nemlig ingen pengeinstitutter, der udbyder mikrolån, som tør at låne penge nu og her: Hurtige-lån.dk ud til dig. Du har i forvejen svært ved at betale din gæld. Du er trods alt registreret som en dårlig betaler. Det ved pengeinstituttet godt.