Bedste musikinstrument?

Min guitarlærer er virkelig dygtig. Han har formået at lære mig at spille på guitar i løbet af meget få måneder. Han har sagt, at efter juleferien, så starter vi på nogle sværere øvelser og stykker musik. Han anbefalede mig, at jeg anskaffer mig en ny guitar i lidt bedre kvalitet, så klangen bliver dybere og mere intens. Det bliver godt nok lidt dyrt. Lommepengene, jeg har sparet sammen, til det rækker ikke helt endnu. Det fortalte jeg ham, da vi talte om det. Han foreslog, at jeg sælger min gamle guitar, som begynder guitar. Han kender flere, der muligvis kunne være interesseret i at købe den. Det er jo slet ikke en dårlig guitar, den er bare ikke god nok til mig længere. Og musikinstrumenter er altid populære.

Hvem er interesseret?

Han ville gerne forhøre sig hos nogle af de interesserede, han kender. Der er flere, som gerne vil have undervisning af ham. Det kunne da være, at der er én af dem, som gerne vil købe den.
Jeg kunne også gå ned til en forretning, der sælger musikinstrumenter. Det er ofte, at de har sådan en second hand afdeling. Jeg kunne give guitaren til dem, og så kunne de sælge den som en billig begynder guitar. De tager nok lidt i kommission for det, men du vil så kunne få et nedslag i prisen på den nye guitar, du vil købe hos dem. Tænk over det, sagde han.

Han nævnte også, at jeg kunne prøve at få den solgt via internettet. Bare indryk en annonce, hvor du skriver noget om ”salg begynder guitar”. Hvem ved. Det kan være, at der sidder én i den anden ende af landet og har brug for en billig guitar.
Men gør det nu. Inden jul. Der er mange mennesker, der har brug for en julegave. Det er et godt køb, de gør. Og det vil være fint, hvis vi kan komme i gang igen lige efter jul. Du skal jo lige lære den nye guitar at kende.
Det må jeg sige, at han har ret i. Jeg bad ham om først at undersøge, om nogen af hans potentielle, nye elever vil være interesseret i at købe min guitar. Kontant. Og komme og hente den. Så kan jeg bede min mor om at køre mig ind til forretningen med musikinstrumenter, hvis han ikke finder nogen. Så må jeg jo sætte den til salg som second hand. Måske vil hun også give et tilskud til en ny guitar. Det kunne være fedt.

Billig begynder-guitar

Min guitarlærer sagde, at vi skal lave en god plan: Jeg skal være lidt tålmodig. Hvis han ikke har fundet én, som er interesseret i guitaren og ringet til mig om 3 dage om det. I mellemtiden kan jeg så arbejde på at lave en god annonce om en billig begynder guitar, der er til salg. Så rykker vi den ind, hvis han ikke finder nogen køber. Og er den ikke solgt efter 3 dage, så tager vi ind til musikforretningen og beder dem om at sælge den. Samtidigt kan vi så kigge på en ny guitar til mig.