Alt kan købes online i dag

Jeg faldt over en artikel forleden, der handlede om, at danskernes nethandel boomer helt vildt. Og den fik mig faktisk til at reflektere lidt over den udvikling, der er sket. Engang var det jo mest rejser og den slags, der kunne sælges online, men i dag er det nærmest alt. Sågar ellers ret “beskyttede” produkter som for eksempel professionelt værktøj!

Håndværkerne er kommet med

Der er næppe nogen mere konservative end de gamle håndværksmestre, og de har i menneskealdre stået fast på, at det nødvendige værktøj købes hos enten grossisten eller i byggemarkedet og lignende steder.

Men nu er den holdning for fald – i høj grad!

I dag er der mange firmaer – både med unge og ældre ejerkreds – der konsekvent køber alt eller det meste værktøj via online bestilling. Og det er en udvikling, der mærkes hos for eksempel e-vaerktoej.dk, der har specialiseret sig i netop værktøj og dermed beslægtede produkter.

Nemmere og billigere

Alle virksomhedsejere ved, at tid er penge, og netop en tidsbesparelse er reelt en af de få besparelser, der kan føres direkte på bundlinjen, som jo interesserer alle med virksomhed.

At kunne bestille og betale for værktøj, arbejdstøj og den slags online gør flere forskellige forskelle:

  • Det er muligt at købe ind uden for normale åbningstider
  • Der skal ikke benyttes benzin/diesel til kørsel
  • Der skal ikke bruges tid på transport til værktøjsgrossisten

At det er billigere henføres både til det faktum, at det meste værktøj faktisk bliver solgt noget billigere online end i butikkerne – og dels i de åbenlyse besparelser, der netop er beskrevet herover.

Levering sparer endnu mere

At firmaer som det nævnte så også kan levere direkte til for eksempel byggepladser eller – som det er meget brugt – til de ansattes private adresser i andre egne af landet, giver endnu en besparelse. Mange virksomheder har jo kørende servicefolk, der ikke kommer forbi firmaet hver dag – og her er det en kæmpe fordel, at der leveres direkte til deres private adresser.

Selv helt nystartede håndværkere og andre med behov for indkøb af værktøj kan komme i gang med lånte penge – det er nemlig muligt at låne penge hurtigt online!