BWIN?

“Ved du godt, at man lige nu kan få en meget stor bonus hos BWIN?” Det var Helge, der arbejder nede i samlehallen, der sagde det til mig, mens vi stod i kø ved kantinen i forgårs. Og jeg må have lignet en, der lige havde set en Marsmand – for jeg fattede ikke en bjælde af, hvad han sagde. Og det gjorde jeg ham pænt opmærksom på.

Spiller du slet ikke?

Han spurgte mig med et temmelig undrende ansigtsudtryk, og jeg svarede ham, at jeg da spillede lidt Lotto, Tips og endda lidt på Odds engang imellem.

Men nej – jeg er nok ikke den store spiller. Og det måtte jeg jo så fortælle ham.

Han er nu en hyggelig fyr, så jeg lod mig overtale til at høre lidt mere om det der BWIN, og det viser sig faktisk, at det er Europas største online sports- og gamingsite. Jeg må indrømme, at jeg undrede mig lidt over, at jeg aldrig var stødt på det før, men man kan jo ikke vide alt, vel?

BWIN er faktisk meget interessant, må jeg indrømme. Man kan spille på odds på en masse ting, man kan spille kasino og alle mulige spil.

Jeg endte med at bede ham sende mig linket i en SMS, så jeg kunne kigge lidt nærmere på det efter fyraften.

Nu er jeg også med på BWIN

Sådan måtte det jo bare ende, ikke? Jeg fik mig tygget gennem de mange muligheder, og ved at udnytte et link, han også gav mig, fik jeg altså en meget stor bonus, da jeg valgte at indbetale 500 kroner på sitet.

Jeg havde planlagt, at jeg bare lige skulle kigge, men det endte med, at jeg spillede et par timer. Og nu er du nok nysgerrig efter, om jeg fik noget ud af det?

Det gjorde jeg sgu! Jeg vandt 875 kroner, så jeg havde overskud på BWIN allerede den første aften 🙂