Stuttgart med fly

I næste uge skal jeg til Stuttgart. Det handler om, at jeg skal dertil for at søge et job hos Mercedes. Jeg er elektroingeniør og glad for biler. Da jeg så opslaget fik jeg sendt en ansøgning i en fart. Der gik ikke særligt lang tid, og så dumpede der en mail ind, om at de gerne vil have en samtale med mig.

Panik – måske

Panik. Jeg er ikke særligt god til at tale tysk. Jeg havde sendt dem den engelske version af min ansøgning. Ok, de svarede også på mailen på engelsk. Men sådan en samtale – mand til mand – den foregår vel på tysk. Det er jeg meget nervøs over. På den anden side. Hvis de nu får ansøgninger fra hele verden, så kan de da ikke forvente, at man kan tysk. Jeg må se at få pudset mit skoletysk op. Det ligger godt gemt et eller andet sted inde i hjernen. Jeg ved, at jeg vil kunne lære det, hvis jeg bliver tvunget til det.

Billigt til Stuttgart

Men lige nu er det min prioritet at finde billige flybilletter til Stuttgart. Jeg vil gerne kunne nøjes med at bruge en enkelt dag, men jeg har set, at en flybillet på samme dag kan være temmelig dyr. Der findes et direkte fly mellem København og Stuttgart, og tiderne passer, så man kan være fremme i tide. Og hjemrejsen er også i rimelig tid, så man kan få en aften sammen med familien. Men som sagt den er billet, er dyr. Men jeg kiggede lidt nærmere og fandt nogle billigere flybilletter til Stuttgart. De koster ca. en tredjedel af, hvad den dyre billet koster. Godt nok skal man vente i München på vej derned, og så i Zürich på vej hjem. Men forbindelserne er rimelige. Der er ikke lange ventetider. Så det bliver den billet, jeg bestiller.