11/11/2019

Fritiden er din egen!

Fritiden er din egen, brug den fornuftigt.

En af de fantastiske ting ved internettet er, at det åbner døre for mennesker, der ellers af den ene eller den anden grund har svært ved at tjene penge. Denne dør hedder søgemaskineoptimering og kan foretages hjemme fra computeren af.

Har du en lidelse af den ene eller den anden art, der gør, at du er meget stillesiddende? Eller bruger du blot meget af tiden hjemme, uden egentligt at bruge denne tid til noget? I så fald kan det anbefales at begynde at tjene penge hjemmefra med søgemaskineoptimering, hvilket kan gøres på flere forskellige måder.

Tjen penge hjemmefra med tekster

Søgemaskineoptimering er kunsten at bringe en side op i Googles søgeresultater ved hjælp af tekstoptimering, linkbuilding og lignende tiltag. Netop tekstoptimering er særlig interessant for en person, der har interesse i at tjene penge hjemmefra. De tekster, der skal skrives, skal nemlig blot skrives foran en computer. Om dette bliver gjort hjemme fra egen residens eller et kontor kan være godt det samme for det Word-dokument med teksten, der i sidste ende bliver leveret til den, der ønsker teksten. Hvis du kan finde ud af at skrive grammatisk korrekt, har du her en glimrende mulighed for at tjene penge fra ved hjælp af søgemaskineoptimering.

En anden mulighed for med søgemaskineoptimering at indskrabe lidt ekstra moneter til madkontoen er, at foretage linkbuilding. Linkbuilding går i meget korte træk ud på at skabe indgående links til en hovedside, og til dette formål er det nødvendigt med manuel kraft. Du kan sidde på fora, tilmelde sider til linkkataloger eller skrive små tekster til brug for linkbuilding, hvilket også sagtens kan kaste adskillige tusinde kroner af sig i den sidste ende. At sætte sig ind i linkbuilding tager lige et øjeblik, men bliver du dygtig til disciplinen kan du se frem til altid at have noget at lave. Dygtige linkbuilders er der ALTID brug for, da søgemaskineoptimering er alt andet end en lille døgnflue.

Optimer kode og søgemaskineoptimer

En tredje mulighed – for der er rigtigt gode muligheder for at tjene penge hjemmefra med søgemaskineoptimering, tro os – er at optimere sider teknisk. Er du ferm med HTML, PHP, Pearl, Ruby On Rails eller et andet programmeringssprog kan du være heldig at blive sat til eksempelvis at minimere mængden af kode på en side. Overskydende kode, der skal indlæses af søgemaskinerne, trækker ikke just op på ens side autoritet hos Google og Bing. En vital del af søgemaskineoptimering er derfor at minimere mængden af kode. Endnu en smart måde at tjene penge hjemmefra på.

Sidst, men ikke mindst, har du også følgende mulighed for at tjene penge hjemmefra: Lav din egne sider og sørg for søgemaskineoptimeringen af disse! Grunden til, at der er mennesker villige til at betale dig for at skrive eller søgemaskineoptimere deres sider er immervæk, at der er penge i det. Er du klar på at få en potentielt større indtjening udbetalt i lidt mindre rater end ellers, er det at skabe dine egne sider og tjene penge hjemmefra ved hjælp af disse passivt også en glimrende mulighed. Søgemaskineoptimering åbner rigtigt mange døre – du skal blot vælge den, du ønsker at gå ud af og følge den.

Alle