11/11/2019

Fritiden er din egen!

Fritiden er din egen, brug den fornuftigt.

Solskinsskønne Miami byder på lækre sandstrande til dem der ønsker en afslappet badeferie, men også et byliv, hvis storbyferie er det der står på ønskelisten over næste rejsemål.  Miami er derfor også en fantastisk rejsedestination, hvis man ønsker at kombinere de to, og byder ikke kun på en masse oplevelser i byen, men også omkring liggende byer, der er nemme at rejse til.

En rejse til Miami og ikke mindst South Beach er en populær turistdestination, som byder på et fantastisk natteliv og lækre strande og er især kendt for art deco-arkitekturen.
Hvis man i stedet er til shopping byder Miami på storslåede muligheder. Her er der noget for en hver smag, både designer butikker men også gode outlet-butikker som mange turister ligger en tur forbi.

Når man føler man har udforsket Miami for alle dens herligheder, kan man tage en blot 1 times køretur til Key Largo. Her kan det varmt anbefales at snorkle og dykke, da området byder på et af verdens største koralrev. Hvis det ikke lige er sagen, kan man i Key Largo tage på en sejltur i en båd med glasbund, hvor man herfra kan opleve koralrevet og farverige fisk. Herfra kan man fortsætte turen ned mod Key West, det sydligste punkt i Florida, hvor du vil mærke til det tropiske klima og aldrig opleve en regnbyge.

Alle