11/11/2019

Fritiden er din egen!

Fritiden er din egen, brug den fornuftigt.

Efter en lang periode, hvor vi har testet det ene spamfilter efter det andet, der lovede at gøre en ende på vores organisations problemer med spam, har vi endelig fundet en løsning, der passer os, og som rent faktisk lever op til de forventninger vi har.

Vi har for kort tid siden valgt en smart løsning med hosted exchange, altså ekstern serverplads. Det har vi, af mange forskellige årsager, hvor spam kun er én af dem. Det er i det hele taget et super smart system: Filerne kan nås fra et hvilket som helst sted, effektiv synkronisering af mails, kalender osv., fantastisk mailsystem, krypteret data, nogen andre tager sig af driften af serveren – og så er vi altså blevet helt fri for dagligt at modtage spam og virustrusler. Det er helt utroligt, så mange fordele der har været ved at gå over til hosted exchange for vores vedkommende.

Spam er lig med spildtid.

Netop spam har været et rigtig stort problem hos os. Dagligt har vi måttet kæmpe med irrelevante mails, der afleder opmærksomheden fra arbejdet. Som organisation har man jo en mærkesag, og det er altså hos den, vores medarbejderes fokus skal være hele tiden. Det er virkelig frustrerende, når man oplever, at meget af ens egen og kollegaernes tid går med at sortere mails med allerstørste grundighed, for ingen ægte henvendelser til os må gå tabt. Det giver alt, alt for meget spildtid, når man manuelt skal slette alt det bras, der kommer ind på e-mailen. Det er simpelthen for ærgerligt, især når der nu findes løsninger på problemet. Hosted exchange viste sig at være perfekt en løsning, vi desværre bare ikke var bekendt med tidligere.

Det er rigtig vigtigt for os, at alle ægte henvendelser bliver behandlet og eventuelt besvaret, da de kan være af betydning for vores arbejde. Det kan dreje sig om henvendelser fra hvem som helst, der har noget på hjerte, ønsker at hjælpe os i vores arbejde, eller det kan være spørgsmål fra journalister, der overvejer at bringe vores mening om en konkret sag i deres medie. Det er altså langtfra ligegyldigt, om vi giver svar fra os. Enhver interesseorganisation ved, at det er vigtigt man får plejet netværket, og i dag forgår meget af det arbejde selvfølgelig via e-mail, derfor skal denne del af organisationen bare fungere optimalt. Det nytter ikke noget, at man får slettet rigtige mails, og det har vi bestemt heller ikke oplevet, siden vi har fået jeres hosted exchange- og mailscanningservice.

Problemerne løst med hosted exchange og mailscanning.

Hosted exchange og et rigtigt god mailscanningssystem har gjort en ende på vores problemer, tilmed fra den ene dag til den anden. Hvad mere kan man ønske sig, når man står i den situation, vi stod i, indtil for nylig? Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, hvad det skulle være.

Vi er rigtigt glade for den service, den har virkelig gjort en forskel for hverdagens arbejdsgang i vores organisation. Det er en glæde at åbne sin mail hver dag, for der kommer kun de mails, der er relevante og resten er sorteret fra. Det har betydet, at vi nu har fået 100 % fokus på vores mærkesag!

Alle