11/11/2019

Fritiden er din egen!

Fritiden er din egen, brug den fornuftigt.

Jeg har længe ledt efter steder hvor jeg kan købe modetøj online. Det er lidt af en jungle der på nettet, men jeg har efterhånden fundet mig nogle yndlings webshops.

 

De webshops jeg bedst kan lide, er dem der er alsidige. Det skal være en hvor jeg både kan købe tøj, smykker og andre accessories. Sådan vil jeg gerne have webshops er, for hvis jeg skal købe mode online, så vil jeg gerne at jeg kan samle det så steder som muligt, så jeg kun skal betale fragt fra de få steder, i stedet for, hvis jeg skulle købe en trøje på en webshop, en halskæde på den anden og et tørklæde på et helt tredje.

 

En af mine yndlings webshops sælger både dametøj og herretøj, hvilket jeg synes er et stort plus, da jeg ofte bliver inspireret af mode hos både mænd og kvinder, og det kan jeg netop blive hvis jeg bare surfer lidt rundt på den webshop.

 

Jeg interessere mig meget indenfor modetøj, og mode generelt, men jeg har ikke altid plads, i min travle hverdag, til at tage rundt i forskellige butikker og kigge på tøj, og lade mig inspirere der, derfor er min interesse indenfor modetøj på nettet steget gevaldigt, og jeg er meget tilfreds med det udbytte jeg får af det. Jeg er lige nu i gang med at lede efter en pæn og brugbar kjole, som jeg kan bruge til henholdsvis jul, nytår eller begge. Jeg har indtil videre flere kjoler som jeg overvejer at købe. På et tidspunkt var problemet for mig, at jeg ikke havde tid til at finde en kjole, hvis jeg skulle ud i butikkerne for at finde den, jeg bare syntes nogenlunde om, i dag er problemet at jeg finder for mange pæne kjoler på nettet, så det bliver svært at vælge hvilken jeg skal købe. Det er jo heldigvis ikke det værste dilemma man kan stå i.

 

Jeg har flere gange oplevet, at den kjole,  den trøje, de bukser eller noget helt fjerde, jeg troede ville passe mig perfekt, og som jeg havde forestillet mig, skulle være noget jeg ville bruge mange gange, og noget der ville passe perfekt i min garderobe, ikke passede, eller slet ikke var noget jeg kunne forestille mig at bruge alligevel. I de tilfælde har jeg, så smart som det jo er, bare benyttet mig af returretten, og har derefter fået sendt det samme stykke tøj i den rette størrelse, eller fundet et andet stykke tøj jeg hellere vil have.

At shoppe efter modetøj på nettet er virkelig godt, det er tidsbesvarende, så jeg kan bruge tiden på noget andet end at gå fra butik til butik, og udvalget er tilmed større på nettet. Det er ganske enkelt super!

Alle