iPhone cover info

En iPhone ligger jo ikke lige præcis i den billige ende af smartphones, så det er naturligt, at man gerne vil gøre lidt ekstra for at beskytte sin iPhone, når først man har anskaffet sig den. Man kan let komme til at have telefonen i en lomme eller en taske, hvor der også tilfældigvis ligger nogle nøgler, mønter eller andre ting, der kan komme til at ridse eller på anden vis skade éns iPhone, og det vil naturligvis være rigtig, rigtig ærgerligt – for slet ikke at tale om, hvis man kommer til at tabe den.

Her kan et iPhone cover hjælpe. Det er ikke specielt dyrt, og så hjælper det til at beskytte din iPhone mod ridser og lignende. Selv hvis du taber din iPhone, kan et cover ofte afbøde slaget i en sådan grad, at det ikke går ud over telefonen.

Derudover er et iPhone cover en oplagt mulighed for at gøre telefonen unik og personlig. Det er muligt at få fremstillet sit eget helt individuelle iPhone cover efter eget design, men mindre kan også gøre det. Der findes nemlig et væld af forskellige covers i handlen, så det gælder bare om at finde et, som man synes passer til éns stil og personlighed. Du kan skifte iPhone cover lige så nemt som du kan skifte tøj. Og et personligt og individuelt cover gør det let at kende éns egen telefon fra andre iPhones og kan oven i købet være med til at skabe nye relationer til andre mennesker.

Min døtre forærede mig et nyt iPhone cover til jul. Det er af gummi og er derfor meget velegnet til at beskytte telefonen, hvis jeg skulle være så uheldig at tabe den på gulvet eller lignende. Og så er det udformet som et gammeldags kassettebånd, og det har jeg haft meget sjov og glæde ud af.

Ikke alene ser det måske lidt besynderligt ud, når jeg holder det, der for andre ser ud som et kassettebånd op til øret og begynder at tale til det … Endnu mere mærkeligt ser det ud, når jeg tager billeder med min iPhone. Når andre mennesker ser mig stå og fotografere – ja, så ser det faktisk ud, som om jeg står og kigger ind gennem det ene hul på et gammelt kassettebånd. Hvis du ser en mand, der står og fotograferer med en helt almindelig iPhone – eller et kamera, for den sags skyld – så vil du nok sædvanligvis rette opmærksomheden mod fotoets motiv. Men det er ikke tilfældet, når jeg fotograferer med min iPhone. Så kigger folk på – ja, det, som de tror er et kassettebånd!

Jeg har fået rigtig mange kommentarer, når folk ser mit iPhone cover. Nogle vil vide, hvor det er købt og så videre, mens andre blot kommer til at tale om de kassettebånd, de engang ejede, og al den musik, de havde optaget på dem. Mange gange har det udviklet sig til en god snak, udveksling af telefonnumre og senere venskaber. Så jeg er rigtig glad for mit iPhone cover.