11/11/2019

Fritiden er din egen!

Fritiden er din egen, brug den fornuftigt.
It-support er ikke kun til servere og netværk, men også til mac

Jeg har længe ønsket mig en MacBook, og for en måned siden fik jeg det ønske opfyldt. Jeg havde overvejet det længe, og havde haft mange tanker blandt andet omkring hvilken model jeg skulle vælge. Jeg var fascineret af designet, især den hvide, klassiske MacBook. Jeg udelukkede hurtigt en MacBook Air, da den intet CD-romdrev har, og det vil jeg gerne have i min computer. Så valget stod mellem en MacBook eller en MacBook Pro, og at jeg endte med en MacBook er på grund af designet, jeg ville gerne have den hvide computer, og det ekstra hukommelse en MacBook Pro har, eller den hurtigere processor har jeg ikke nødvendigvis brug for. Så jeg købte en helt normal MacBook, og det har været rigtig glad for.

Bekymringer for support
Inden jeg købte den havde jeg dog nogle bekymringer, de er dog alle blevet afkræftet. Jeg har indtil nu altid været et PC-menneske, og jeg var derfor bekymret for, om jeg overhovedet ville kunne finde ud af at bruge den Mac jeg investerede penge i, det har jeg dog ikke fundet de store problemer ved. Jeg var bekymret for, om jeg ville få problemer som studerende, med at dele dokumenter med andre som bruger PC. Derfor valgte jeg at købe Microsoft Office pakken, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg brugte også en Microsoft Office pakke på min gamle PC, så jeg havde vænnet mig til at bruge Word som tekstbehandlingsprogram, PowerPoint til at lave præsentationer osv. og det har jeg været yderst tilfreds med. Derfor har jeg nydt, at jeg har kunnet købe de samme programmer, med kun få forskelligheder, til min nye Mac, og derved også være sikker på stadig at kunne udveksle dokumenter og præsentationer med mine studiekammerater, som ikke bruger Mac. Ydermere var jeg bekymret for at jeg ville få svært ved at få it-support, hvis der var noget i vejen, for markedet indenfor support af Mac er en del mindre end markedet for PC. Den bekymring er også blevet gjort til skamme. Jeg havde lidt begynder vanskeligheder med Mac’en, og søgte derfor support, så jeg kunne komme hurtigt videre, jeg var jo så ivrig, og det fandt jeg, hurtig og god support af et firma der både give support til kunder med MacBook og PC.  Siden da har jeg ingen problemer haft, og jeg har nemt fundet mig tilrette med det nye styresystem, og nye programmer.

Jeg har været helt tilfreds med de programmer der allerede var på min MacBook, fra da jeg købte den. Programmet iTunes brugte jeg også før til mit musik, hvilket interesserer mig meget, så på det punkt har der ikke været nogen ændring ved mit skifte af computer. Og af programmer der ligger inden for mit interesseområde musik, er der også programmet GarageBand, hvor jeg har indspillet sjove børnesange, indspillet gamle boybandsange og bare leget en masse, med de sjove funktioner programmet har.

Alt i alt føler jeg, jeg har gjort et kup, jeg kunne ikke være gladere for min computer, og jeg kan forhåbentlig, hvis ikke den går ned og support ikke er til at finde, beholde den mange år fremover.

Alle