11/11/2019

Fritiden er din egen!

Fritiden er din egen, brug den fornuftigt.
Dating online

Det er kun få dage siden, at vi kom hjem fra vores bryllupsrejse. Vi havde valgt at tage på et krydstogt i Caribien, og det har simpelt hen været et brag af en ferie. Vi fløj til Fort Lauderdale i Florida, hvor vi så bare skulle fra lufthavnen ned til det kæmpemæssige krydstogtskib i byens havn, der er udgangspunkt for mange krydstogtskibe.

Vi tog af sted dagen efter vores bryllup, og både Hanne og jeg var fulde af forventninger. Og nu bagefter kan vi i hvert fald sige, at alle vores vildeste forventninger gik i opfyldelse. Også den om, at vi ville være i stand til at være sammen 24 timer i døgnet i to uger og så stadig være lige forelskede. For det er vi.

Hanne og jeg har kendt hinanden i godt et års tid, og vi har intet imod at fortælle andre, at vi mødte hinanden via dating på internettet. Vi var den gang begge blevet skilt fra hver vores første ægtefælle, og efter et par år som singler opstod behovet for igen at leve i tosomhed hos os begge.

Men når man har rundet de 40 år, er det ikke så oplagt at gå ud i byens natteliv for at opsøge en partner, så vi valgte begge at lægge vores profiler ud på et par dating sider i forsøget på at finde “den eneste ene”. Jeg havde gennem nogle uger chattet med forskellige kvinder i passende alder, men det nærmeste, jeg kom en egentlig date, var en telefonisk aftale med en kvinde, som dagen før vores møde ringede og aflyste, fordi hun havde mødt en anden mand, som for hende var den helt rigtige.

Hanne var hurtigere. Kort efter at hun var blevet aktiv på den ene af de dating sider, jeg havde min profil på, fik hun øje på min profil og fandt den åbenbart så interessant, at hun indledte en kontakt med mig. Vi begyndte hurtigt at føre ret lange telefonsamtaler, og på et tidspunkt aftale vi så et møde på en cafe i den by, hvor jeg bor. Hanne boede den gang i en mindre by kun 20 km væk fra byen, og det var hende, der foreslog, at hun skulle komme ind til byen til vores første møde.

Det forløb virkelig godt. Da jeg kom ind på cafeen, fik jeg straks øje på Hanne, der sad ved et bord. Jeg kunne sagtens genkende hende fra det foto, hun havde lagt ud på dating siden, men min første tanke var, at hun var ikke så lidt kønnere i virkeligheden end på billedet.

Hanne har senere fortalt mig, at hun tænkte præcis det samme som jeg, og når jeg tænker tilbage på den aften, kan jeg ikke undgå at komme til at tænke på udtrykket om, at sød musik opstår. Det blev til mange møder under mere private former, og efter et par måneder blev vi enige om at flytte sammen i mit hus, som jeg har beholdt efter mit første ægteskab.

I dag tænker jeg tit på, hvor megen lykke der kan komme ud af netdating.

Alle